Állat-asszisztált terápia

Társadalmi vállalkozás vagyunk, amely abból a vágyból indult ki, hogy támogassuk azokat a gyerekeket, akiknek segítségre van szükségük a nyelvi késések, figyelemzavarok, agressziós problémák, önbizalomhiány, negatív érzelmek kezelésének nehézségei, olvasási problémák, másokkal való interakció nehézségei, korrigálásában, a fóbiák leküzdése és így tovább. Az állatok, különösen a kölyökkutyák által támogatott tevékenységek révén különféle előnyökre tehet szert, amelyek segítségével integrált és barátságos emberré válhat a körülötte lévőkkel való kapcsolatban.

Fabiss Pet Residence események

Kapcsolat és kommunikáció a RONA-val

2022. május 26-án 17.00 és 19.00 óra között zajlott a „Kapcsolódás és kommunikáció Rónával együtt” című társasági rendezvény, melyen 15 párkapcsolati problémákkal küzdő gyermek vet részt.

Egyedi és izgalmas élmény volt ez a kapcsolat Ronával, a lóval, aki a legnagyobb tulajdonságokat testesíti meg. Gyengéd és lelkes, hogy utazást kínáljon a kicsiknek a lovaglás által garantált érzelmek csodálatos univerzumába.

A rendezvényt követően a gyerekek megtanultak bátorságot, türelmet, bizalmat, érzékenységet, felelősséget és elhivatottságot, hinni magukban, de a körülöttük lévőkben is, nyitottak lenni, kezelni érzelmeiket!

Fabiss Pet Residence, 2022. május 26

A kutyakiképzés lenyűgöző világa!

Previous slide
Next slide

2022. június 1-jén 15:00-kor egy társasági eseményre került sor, ahol megtapasztalhattuk a kutyakiképzés gyönyörű és izgalmas világát, és egy izgalmas foglalkozást láthattunk Flavius Buru és Dorel Petcu profi trénerekkel.

Dora, a labor, Ryan, a husky és Bruno, a berni juhász csatlakozott hozzájuk emberbarátaikkal, Adinával, Alexandrával és Dorel-lel, hogy megtanítsák a kutyát, hogy tiszteljen téged, hallgasson rád, szeressen, és néha szavak nélkül is. pontosan értsd meg, mit akarsz mondani nekik!

Fabiss Pet Residence, 2022. június 1

Egyéni foglalkozások pszichoterapeutákkal

Previous slide
Next slide

A pszichoterapeutákkal folytatott egyéni foglalkozások elősegítették az üdülőhelyen tartózkodó háziállatokkal való interakciót és személyes fejlődést.

Az állatokkal való hatékony kapcsolattartás, amely néha saját viselkedésünket tükrözi, többet tanít meg önmagunkról, és segít integráltabbá, jobbá, empatikusabbá, boldogabbá és derűsebbé válni.

Fabiss Pet Residence, 2022. augusztus 13

Kölcsönhatás! FRODO, a csodakutya segít a tevékenységekben!

A FABISS PET RESIDENCE Ana-Cristina LUCACI pszichológus és FRODO, a The Wonder Dog közreműködésével 2022. szeptember 24-re tervezte az eseményt a Pădureni község középiskolás gyermekeinek bevonásával.

Frodó egy 5 éves berni pásztorkutya, aki rendkívül szociális és nagyon szereti a gyerekeket. 8 hónapos korában fogadták örökbe, képzése a gazdagodásra épül. Szereti a túrázást, a kalandot, az új helyeket, innen meríti energiáját, amit természetesen meg is oszt a körülötte lévőkkel!

A gyerekek egy kicsit tanultak az állatok nyelvének titkairól, az állatokkal való helyes interakcióról, a kutyával való kommunikációról, valamint az emberek közötti és a kutyával való nem agresszív kommunikációról. A rendezvényen 13 gyermek vet részt.

Fabiss Pet Residence, 2022. szeptember 24

Oktatás a jövőért!

Slide Heading
Previous slide
Next slide
2023. június 14-én a Fabiss Pet Residence csapata adott otthont a tanévzárónak több mint 100 I-VIII. osztályos diákkal együtt, a pădureni középiskolából.
 
A rendezvény partnerei a Timar Egyesület és a United Way Worldwide-hoz tartozó United Way of Romania Alapítvány voltak, akik a FABISS Animal Resortban tartózkodó állatokkal együtt állattörténetek varázslatát alkották meg Elmertől, az elefánttól, Sylvestertől. , a szamár, Frederick, az egér, Stellaluna, a denevér és a lenyűgöző szivárványhal, az "Oktatás a jövőért" projekten belül.
 
Az iskolai tanárok, de számos tekintélyes multinacionális cég önkéntesei támogatásával a Pădureni Középiskola gyermekei a tíz olvasó- és festőműhelyen tanulták meg, mit jelent toleránsnak, nagylelkűnek és megértőnek lenni, és milyen fontos ez. CSALÁD és OKTATÁS mindegyikük életében.
 
Fabiss Pet Residence, 14.06.2023

"Varázskalap" a Carani kultúrház gyermekeivel

Previous slide
Next slide
2023.07.28-án, pénteken a Carani Művelődési Központból érkező gyerekeket a Fabiss Pet Residence látta vendégül, ahol a kicsik gyakorlati leckét kaphattak a barátaink megfelelő gondozásáról, valamint a megfelelő oktatásról és egészséges kapcsolattartásról. és ők. Az álomhelyszínnek köszönhetően a gyerekek használhatták kontextus-memóriájukat, így sokkal könnyebben tudták beolvasni az információkat.
 
Kik segítettek minket speciális információkkal a területen?
 
🐶 A jelenlévő gyerekek fejlődéséhez szükséges információk átadásáról a Pieces of Heaven Egyesület néhány tagja, Raluca Elena Ceaușu gondoskodott, valamint a kiskutya Mady és a kiskutya Zombi. Ők hárman megtanították nekünk, mit jelent a törődés, a privát tér tisztelete, és hogyan közelítsünk az állatokhoz anélkül, hogy fenyegetve vagy stresszben éreznék magukat.
De asemenea, am învățat ce înseamnă sterilizarea, unde găsim programe de sterilizări gratuite, în cazul în care nu ne permitem o astfel de intervenție, câți puiuți pot fi salvați anual de suferințe doar printr-o singură intervenție de sterilizare. Am învățat despre personalitatea pisicilor vs cățeilor, despre jocurile potrivite fiecărei rase în parte.
 
Hogyan sikerült koncentrálnunk?
 
🐶 Raluca meleg hangja és nyugodt modora jó és együttműködő hangulatot adott nekünk. Természetesen Mady Zombival együtt arra késztetett minket, hogy a végsőkig egy csapat maradjunk.
Köszönetet mondunk minden jelenlévőnek a rendezvényen, amely a United Way Romania Alapítvány által finanszírozott és a Timar Egyesület által megvalósított "Varázskalap" projekt részeként valósult meg.
 
Végül, de nem utolsósorban szeretettel üdvözöljük az eseményen Ștefan Both úr jelenlétét a tekintélyes "Radio Temișoara" rádióállomástól és az "Adevărul" napilap tudósítójától, egy nagylelkű embert, aki tökéletes szakmai tudásával lépésről lépésre megörökítette a Fabiss Pet Residence teljes eseményét. KÖSZÖNÖM!
 
Fabiss Pet Residence, 28.07.2023

Săptămâna Altfel la Școala Gimnazială din Pădureni

2023.10.25., egy nap, amikor a Fabiss Pet Residence örömmel, meghatottsággal és odaadással adott otthont a Pădureni Gimnázium által szervezett felejthetetlen eseménynek a Különben Héten. 🥰
 
Az András Party Animációs Színház segítségével kalandokkal és varázslatokkal teli napot töltöttünk el a legszórakoztatóbb játékokkal, arcfestéssel, zenével, bábokkal, kabalafigurákkal a legkisebbeknek. Mickey közöttük volt, és együtt énekeltek vidám dalokat az állatokról, és élvezték a találkozást A dzsungel könyvének szereplőivel. 🐾🦁🐻🐍🦧
 
Ezen a különleges eseményen csatlakozott hozzánk Dancau Cristian is, aki a Dac Archer-ként ismert, és megtanított minket a helyes pozícióra, a nyílvessző helyes elhelyezésére, a profi íjakkal való lövésre, valamint megosztotta a biztonsági és fókuszszabályokat. . Sőt, felfedte a pihentető íjászat titkait.🏹
 
Szeretnénk köszönetet mondani Dorin Ignuța úrnak, Pădureni község polgármesterének, a gyermekek szükségletei iránt elkötelezett és érzékeny vezetőnek, valamint a Pădureni Középiskolának, egy olyan oktatási intézménynek, amellyel büszkék vagyunk, és amely kiemeli az oktatás fontosságát. és városunk gyermekeinek jövőjébe fektet be.❤️
 
Rendkívül hálásak vagyunk Cătălin Zoican úrnak, a temesvári „Mihai I. Király” Élettudományi Egyetem leendő oktatóinak, valamint egy sikeres vállalkozónak, aki jelentős mértékben támogatta a különleges esemény megszervezéséhez szükséges logisztikát!🎾🛝🥅
 
Végül, de nem utolsósorban köszönetünket fejezzük ki az eseményen jelenlévő sajtónak, nevezetesen az Observator de Timiș című kiadványnak. Tiszteletünket és elismerésünket illeti ezek a szakemberek, akik velünk állnak küldetésünk előmozdításában. 📰🗞🎥

Mit kínálunk Önnek?

1. MŰHELY PSZICHOTERAPUTÁKKAL, KUTYÁK RÉSZVÉTELÉVEL
VAGY KÜLÖNLEGES EZÉRT KÉPZETT LOVAK, AHOL ISMERHETŐ:

 • Az állatnyelv néhány titka;
 • A nem agresszív kommunikációról köztünk és az állatokkal való kapcsolatban;
 • Hogyan kommunikáljunk állatokkal?
 • Hogyan kommunikáljunk állatokkal?
 • Hogyan fejleszthetjük kapcsolatainkat a minket körülvevő emberekkel?
 • Hogyan fejlesszük nyelvünket és/vagy korrigáljuk bizonyos viselkedésmódokat?
 • Hogyan befolyásoljuk az önértékelést, a motivációt, a mentális egészséget és a jólétet?
 • Hogyan tanulhatunk meg többet önmagunkról az állatokkal való érintkezésből?
 • Hogyan kell lovagolni?
 • Hogyan kell etetni egy lovat?
 • Hogyan és miért fonunk patkót? Milyen keféket és eszközöket használunk a megfelelő higiéniához?
 • Viselkedési szabályok a ló körül;
 • Despre comportamentul calului și beneficiile acestuia în terapia cu copii;

... és más csodálatos dolgok, amelyek segítenek felfedezni önmagunkat, az állatbarátainkkal szerzett élményekből. Mindezt csodálatos, barátságos környezetben, sok játékkal, tele örömmel és sok jókedvvel.

2. EGYÉNI ÜLÉSEK PSZICHOTERAPUTÁKKAL AZ ÜDÜLŐhelyen elhelyezett állatokkal való interakció és SZEMÉLYES FEJLŐDÉS ELŐSEGÍTÉSE

Az állatokkal való hatékony interakció, amely olykor saját viselkedésünket tükrözi, segít abban, hogy többet tudjunk meg önmagunkról, hogy integrálódjunk, jobbak, empatikusabbak, boldogabbak és jókedvűek legyünk.