Állat-asszisztált terápia

Társadalmi vállalkozás vagyunk, amely abból a vágyból indult ki, hogy támogassuk azokat a gyerekeket, akiknek segítségre van szükségük a nyelvi késések, figyelemzavarok, agressziós problémák, önbizalomhiány, negatív érzelmek kezelésének nehézségei, olvasási problémák, másokkal való interakció nehézségei, korrigálásában, a fóbiák leküzdése és így tovább. Az állatok, különösen a kölyökkutyák által támogatott tevékenységek révén különféle előnyökre tehet szert, amelyek segítségével integrált és barátságos emberré válhat a körülötte lévőkkel való kapcsolatban.

Kutya óvoda

Vă puteți aduce cățelul în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 10:00-13:00, pentru a se juca într-un mediu prietenos, special amenajat și sigur, alături de alți căței compatibili.

Noi va așteptăm cu sufletul deschis, cu țarcul de joacă pregătit cu multe obstacole și jucării, cu hinte, balansoare, tobogane și groapa de nisip pentru copii, iar d-voastră împreună cu cei dragi, să veniți echipați cu multă energie și chef de joacă.
 
Intrarea este 100 lei/cățel. Pentru cel de-al doilea cățel al aceluiași proprietar, oferim o reducere de 50%, iar pentru ce de-al treilea veți beneficia de gratuitate.
 
Vă vom oferi la discreție: apă, suc, cafea și delicioase gustări, atât pentru d-voastră cât și pentru căței!
 
Pentru o organizare impecabilă, vă rugăm să confirmați prezența până vineri la ora 12:00, prin mesaj sau apel telefonic la: 0748391951

Kisállat Taxi

Tudjuk, mennyire fontos számodra az idő, és a forgalomban való átjutás nem mindig néhány percnyi autóútra van. A Fabiss Animal Resortban kiskutyák, cicák és egyéb házi kedvencek taxi szolgáltatását biztosítjuk, mind a szállodai szállás, mind a napközi szolgálat számára.

Ez a szolgáltatás cask az üdülőhely ügyfelei számára elérhető.

Árak

Timiș Arad Caraș-Severin Bihor &
Hunedoara
Más megyék

75 lei/drum


150 lei
körút

125 lei/drum


250 lei
körút

175 lei/drum


350 lei

körút

225 lei/drum


450 lei

körút

Kínálatban

Hogyan kell foglalni?

Az ONLINE szállásfoglalás végén talál egy részt, amely lehetőséget ad a fent látható megyék szállítási szolgáltatásának hozzáadására. Ha a kívánt megye nem szerepel a listában, akkor a részt üresen kell hagynia, és telefonon le kell foglalnia a szolgáltatást.