Sistemul nostru de booking permite rezervarea unei singure categorii de animăluțe. Dacă doriți o rezervare pentru mai multe categorii (ex. 1 cameră de căței, 1 cameră de pisicuțe) va trebui să realizați două rezervări separate

Dacă doriți să beneficiați de reducerea de 50% pentru al doilea sau al treilea animăluț al d-voastră, în același spațiu de cazare, după ce selectați tipul spațiului de cazare dorit, aveți posibilitatea de a selecta numărul de animăluțe, iar prețul se va actualiza automat aplicând reducerea.

Check-out-ul (plecarea animăluțului de companie de la Resort) se poate face la orice oră din ziua aleasă, dar nu mai târziu de ora 12:00 a zilei respective. 
 
În cazul în care proprietarul dorește acest lucru (după ora 12:00), există posbilitatea de a se bifa, la secțiunea rezervări, opțiunea late check-out, sau se poate preciza acest lucru telefonic,  caz în care se mai plătește contravaloarea unei nopți de cazare aferente perioadei de cazare precedente. În această situație,  proprietarul își va putea ridica animăluțul de companie fie în cursul după-amiezei, până la ora 20:00, fie până la ora 12:00 următoarea zi.

 

Selectează categoria
animalului de companie

Cățeluși

Alte animăluțe