Terapie asistată de animale (T.A.A.)

Suntem o  întreprindere socială care am pornit la drum din dorința de a sprijini copiii care au nevoie de ajutor pentru corectarea întârzierilor de limbaj, a deficitului de atenţie, probleme de agresivitate, lipsă de încredere în propria persoană, dificultăţi în gestionarea emoţiilor negative, probleme de citire, dificultăţi în interacţiunea cu ceilalţi, depăşirea fobiilor și nu numai. Prin activitățile asistate de animale, în special de căței, se pot obține diverse beneficii care te pot ajuta să devii o persoana integrată și prietenoasă în relația cu cei din jur.

Grădinița cățeilor

Vă puteți aduce cățelul în fiecare sâmbătă, în intervalul orar 10:00-13:00, pentru a se juca într-un mediu prietenos, special amenajat și sigur, alături de alți căței compatibili.

Noi va așteptăm cu sufletul deschis, cu țarcul de joacă pregătit cu multe obstacole și jucării, cu hinte, balansoare, tobogane și groapa de nisip pentru copii, iar d-voastră împreună cu cei dragi, să veniți echipați cu multă energie și chef de joacă.
 
Intrarea este 100 lei/cățel. Pentru cel de-al doilea cățel al aceluiași proprietar, oferim o reducere de 50%, iar pentru ce de-al treilea veți beneficia de gratuitate.
 
Vă vom oferi la discreție: apă, suc, cafea și delicioase gustări, atât pentru d-voastră cât și pentru căței!
 
Pentru o organizare impecabilă, vă rugăm să confirmați prezența până vineri la ora 12:00, prin mesaj sau apel telefonic la: 0748391951

Pet Taxi

Știm cât de important este timpul pentru dumneavoastră, iar deplasarea prin trafic nu e tot timpul o plimbare de câteva minute cu mașina. La Resortul pentru animale Fabiss vă punem la dispoziție serviciul de taxi pentru căței, pisicuțe și alte animăluțe de companie, atât pentru serviciul de cazare la hotel, cât și pentru serviciul de grădiniță.

Acest serviciu se adresează numai clienților resortului.

Tarife

Timiș Arad Caraș-Severin Bihor &
Hunedoara
Alte județe

75 lei/drum


150 lei
(dus-întors)

125 lei/drum


250 lei
(dus-întors)

175 lei/drum


350 lei

(dus-întors)

225 lei/drum


450 lei

(dus-întors)

Negociabil

Cum rezervi?

La finalul rezervării ONLINE a cazării veți găsi o secțiune care vă oferă posibilitatea de a adăuga serviciul de transport pentru județele afișate mai sus. În cazul în care județul dorit nu se află în listă, va trebui să lăsați necompletată secțiunea și să rezervați telefonic serviciul.