Povestea noastră

Povestea Resortului pentru animale Fabiss a început în primăvara anului 2020, când întreaga Românie era într-un lockdown total datorită pandemiei. Ca mulți alți români, m-am retras temporar în mediul rural, în comuna Pădureni, în casa bunicilor în care am copilărit și în care am trăit una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții.

Într-o seară friguroasă de martie, stând alături de Fabiana, fetița mea, la un ceai fierbinte, cu pisicuța Plușica torcând la gura sobei vechi și Azorel cel zvăpăiat în brațele ei, a apărut IDEEA. Ideea de a crea din locul copilăriei, o POVESTE.

Fiind mari iubitori de animale, am fost puși deseori în situația în care nu aveam în grija cui să îi lăsăm pe cei care s-au dovedit a fi prietenii noștri de nădejde. Mulți dintre cei din jurul nostru se confruntau cu aceeași problemă atunci când era vorba despre o vacanță sau o călătorie în interes de serviciu. Să fie în siguranță, îngrijiți dar și răsfățați era o prioritate pentru fiecare dintre noi! Ne doream ca timpul în care eram departe, să fie unul benefic pentru ei și lipsit de griji pentru noi.

Am luat o foaie de hârtie și niște carioci și am rugat-o pe ea să-și imagineze un loc mirific. Un loc în care toate animăluțele din lume să se simtă iubite și răsfățate, în care copiii să vină să se joace și în care, atât oamenii harnici și gospodari din comună cât și prieteni, cunoscuți sau apropiați, să vină alături de un proiect pentru comunitate. Exact ca într-o POVESTE…

Și așa a început TOTUL…