Notificare de prelucrare a
datelor cu caracter personal

1. Cine suntem

FABISS PET RESIDENCE SRL este o companie înregistrată in Romania având ca obiectiv comerțul cu amănuntul a produselor alimentare.

2. Date personale pe care le prelucrăm

FABISS PET RESIDENCE SRL este un operator de date cu caracter personal. Colectăm următoarele tipuri de date personale de la dvs.:

• Nume și prenume

• E-mail

• Mesaj către noi

• Comportament online

3. De ce avem nevoie de ele

Avem nevoie de datele dvs personale pentru a vă oferi următoarele servicii:

Răspunsul la mesajele dvs în temeiul legal al demersurilor la cererea persoanei vizate înainte de încheierea unui posibil contract:

• Nume și prenume – pentru a vă putea contacta

• E-mail – pentru a vă putea trimite răspunsul la mesajul dvs

• Mesaj către noi – pentru a vă putea adresa răspunsul

Cu consimțământul dumneavoastră, am dori să prelucrăm și următoarele date cu caracter personal:

Newsletter:

• Nume și prenume – pentru a vă putea contacta

• E-mail – pentru a vă putea trimite newsletter-ul

Comportament online

• Istoria navigării – partajăm aceste informații cu partenerii noștri pentru a vă putea livra reclame personalizate. 

4. Ce facem cu ele

Datele dumneavoastră cu caracter personal sunt prelucrate în cadrul companiei FABISS PET RESIDENCE SRL situată în România. Găzduirea și stocarea datelor dumneavoastră are loc în România.

Datele dvs cu caracter personal pentru newsletter sunt prelucrate și de către MailChimp (companie irlandeză) în calitate de persoană împuternicită pentru FABISS PET RESIDENCE.

Datele dvs cu caracter personal pentru istoria navigării sunt transmise partenerilor noștri descriși în politica de cookies. Vă rugăm consultați descrierea acestor parteneri în această pagină.

5. Cât timp păstrăm datele cu caracter personal

Pentru mesaje vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal pe o perioadă de șase luni după ce v-am răspuns.

Pentru newsletter vom păstra datele dumneavoastră cu caracter personal până la oprirea inițiativei de newsletter sau până când vă retrageți consimțământul.

Pentru istoria navigării datele dumneavoastră cu caracter personal sunt păstrate doar pe durata de viață a cookie-ului.

6. Care sunt drepturile dvs?

Dacă aveți motive să credeți că orice date personale pe care le deținem despre dvs sunt incorecte sau incomplete, aveți dreptul să solicitați să vedeți aceste informații, să le rectificați sau să cereți să fie șterse, să solicitați
restricționarea prelucrării sau să vă opuneți prelucrării și de asemenea aveți dreptul la portabilitatea datelor . Pentru exercitarea acestor drepturi va rugam sa ne contactați la contact@fabiss.ro.

Aveți de asemenea dreptul să vă retrageți consimțământul dat pentru newsletter, fie dezabonându-vă direct fie trimițând un mail la contact@fabiss.ro.

Dacă doriți să înaintați o plângere legată de modul în care v-am procesat datele personale, contactați responsabilul cu protecția datelor la următoarea adresa de e-mail contact@fabiss.ro.
Responsabilul cu protecția datelor va lua legătura cu dumneavoastră pentru a soluționa problema ridicată.

De asemenea puteți contacta Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal la www.dataprotection.ro și puteți depune o plângere la ei.